pátek 10. února 2017

CHVILKA NA NEHTY

SALLY HANSEN MIRACLE GEL 555 BORDEAUX GLOW
Mezi laky na nehty slibující ohromující výdrž se dnes může každý lakoholik pomalu přehrabovat vidlemi. Sally Hansen láká na 14 dní krásné manikúry bez použití zapékací lampy. A kdo by nechtěl nehty jako ze salónu v pohodlí domova.

Celé kouzlo spočívá v kombinace prvního kroku - tedy barevného laku a kroku druhého, sestávajícího ze speciálního top coatu, který se vytvrzuje na denním světle. Jasné jako facka a jednoduché.
Barva samotná se lakuje perfektně, takže tady Sally nezklamala. Štěteček je širší a mně osobně se s ním pracuje výborně. Navíc tenhle odstín je na nehtech jednoduše překrásný. V lahvičce se tváří poměrně nudně a nezajímavě, ale po nalakování jsem od něj nemohla odtrhnout oči. Top coat taky v pohodě, tam asi není moc co psát, snad jen to, že dodá lesk jak blesk a poměrně bleskově zasychá, takže s aplikací zase tolik neotálejte, ať si nepokazíte finále. A výsledek?


No a teď k té deklarované výdrži...
Ani prd, děcka! Po pěti dnech jsem našla první odštěpek a v den sedmý šel lak dolů. Takže, matematicky vyjádřeno, jsme se dostali na 50% slibované výdrže. Na to, že lak i top coat vyjdou na nějakých 289,- každý, to tedy není bůhvíjaká výhra. Třeba Zoya mi na nehtech vydrží déle a přitom na ní i ušetříte.


Ale ta barva je stejně překrásná, to se musí nechat.


 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat