čtvrtek 26. ledna 2017

CHVILKA NA NEHTY

MILANI SUGAR PLUM + JORDANA MAGENTA MAGIC
Venku nám stále poměrně vydatně mrzne, což mně osobně na náladě moc nepřidává, proto není na škodu, když si člověk tu náladu zvedne alespoň hezky barevnými nehty, že?


Má volba tentokrát padla na lehce třpytivou švestkovou od Milani a hooooodně třpytkatou krásku od Jordany a řekla bych, že společně jim to moc sluší.

Obě značky pochází z Ameriky, ale jsou běžně k sehnání na internetu, jelikož Milani i Jordana má u nás své oficiální zastoupení. Nehledě na to, že ceny jsou více než příznivé. Glitrová Jordana vyjde na 49,- a to je za to obří 15 ml balení opravdu směšná částka. Milani a jejich řada Color Statement už si vyžádají o něco vyšší sumu, 99,- je ovšem stále poměrně přiměřených.
Sugar Plum je nádherná tmavě švestková barva, jak už sám název napovídá, s nepřehlédnutelným růžovým třpytem a na nehtech vypadá absolutně božsky. Štěteček je užší, pracuje se s ním ovšem dobře a ani lak samotný netropí žádné neplechy a poslušně kryje ve dvou vrstvách. Výdrž je pak takový průměr.

Jordana Magenta Magic je směs drobných a středně velkých purpurových třpytek v průhledném základu a musela jsem ji mít hned, jak se na mě zablyštěla. Vypadá totiž krásně ať už ji použijete jako vrchní lak na dozdobení manikúry, nebo ji necháte vyniknout v celé kráse a stejně jako já použijete na aplikaci houbičku. Každopádně se připravte, že stejně jako drtivá většina glitrových laků, i tenhle drží jak klíště. Na druhou stranu vydrží opravdu dost.



Žádné komentáře:

Okomentovat