pátek 18. listopadu 2016

CHVILKA NA NEHTY

RIMMEL WHITE HOT LOVE + RIMMEL GLITTER FINGERS


Venku to sice ještě na sníh nevypadá, ale proč si nedopřát trošku té bílé alespoň na nehtech. Bílý lak vypadá hezky a oproti sněhu má tu výhodu, že tolik nestudí.


Protentokrát jsem zůstala komplet u značky Rimmel. Protože jestli Rimmel něco umí, pak jsou to právě laky na nehty. Navíc za tu cenu opravdu hodně muziky. 

Odstín White Hot Love je čistě bílá krémovka, která báječně kryje už ve dvou vrstvách, neflekatí, nepruhuje a kdyby sem tam neměla tendenci na nehtech trošku bublinkovat, byla by dokonalá. Když si na tenhle malý nešvar dáte pozor, získáte v téhle bílé dámě milou společnici s výborným poměrem cena/výkon.


Glitter Fingers, jak už sám název napovídá, je třpytivá kráska s jemnými stříbrnými třpytečkami, v nichž plavou o něco větší a výraznější modré glitry, kterých je o něco méně. Strašně jsem se na tenhle lak těšila a co se týče vizuálního dojmu, je opravdu krásný. Jen je to tak trochu netýkavka co se týče samotné aplikace... Ty modré potvory se totiž ne a ne uchytit na nehet. Stříbrné třpytky v pohodě. Modré ne. Těm musíte domluvit a vnutit jim, že se nemají zuby nehty držet toho štetečku, ale milostivě se uráčit na novou destinaci. Takové malé adrenalinové zpestření...


Ale což. Spolu si tyhle dva laky rozumí více než dobře a na mých nehtech mají i obstojnou výdrž. Níže mám fotku, jak vypadají po pěti dnech nošení. A abych nekecala, tak ano, je to s top coatem. Jako vždy...


A po pěti dnech...


A na závěr ještě detail štečku, rimmelácká osvědčená klasika. Na co měnit to, co funguje, že? :)



Žádné komentáře:

Okomentovat