pondělí 28. listopadu 2016

CHVILKA NA NEHTY

ZOYA DREAM



Už strašně dlouho jsem pokukovala po lacích od Zoyi, jenže problém je, že u nás je tahle americká značka neskutečně špatně k sehnání a pokud toužíte po odstínech z novější kolekce, nezbyde vám prakticky nic jiného, než se obrátit na ebay. V neposlední řadě to navíc není značka, kterou bych si mohla dopřávat nějak často. Lahvička totiž vyjde na nějakých 250,- a to opravdu není zrovna málo. Jenže tahle modrá kráska byla láska na první pohled.


Zoya Dream je prakticky povinností pro každého modrofila. Tahle galakticky temné modrá s holografickým třpytem je naprosto unikátním odstínem, který se navíc tváří pokaždé jinak podle toho, jak na něj dopadá světlo. Chvilku je to modrá se stříbrným třpytem, za chvilku už hýří celou škálou od zelené, přes žlutou až po náznak červené. Je jasné, že vyfotit takového chameleona je prakticky nemožné.
Zoya se pyšní formulí Big 5 Free, tudíž neobsahuje mňamky jako toluen, formaldehyd, DBP a další. Za to jí patří velké plus.
A teď už na samotné lakování. Kráska Dream plně kryje při dvou vrstvách a přestože má užší štěteček, pořád se s ním dá velmi dobře pracovat. Doba schnutí je takový lepší průměr a finiš je nádherně lesklý i bez top coatu. Co je ovšem pecka, to je bezpochyby výdrž. Na mých nehtech dala Dream naprosto s přehledem 7 dní a vydržela by určitě ještě den nebo dva, kdybych ovšem snesla na nehtech jednu barvu déle než právě ten týden.
No a pecka číslo dvě? Odlakování. Už jsem doma nějaké modrásky měla a všichni měli jeden velký problém - barvili nehty. V momentě, kdy jste se snažili ten lak sundat, zůstaly vám nehty se zeleným nádechem, nemluvě o upatlané kůži kolem. Nic z toho u Zoyi nehrozí, nehty jsou čisté a lak jde dolů jedna báseň.
Sakum prdum je Zoya láska nejen na první pohled, ale i nalakování a vypadá to na začátek pěkného přátelství.
1: ve stínu, 2: venku, 3: s bleskem

Žádné komentáře:

Okomentovat